Identificant el nostre Client Ideal
Recordem que Imés Disseny i Dinàmic Comunicació, creiem fermament en una missió que ens uneix:
Fer un món millor, més feliç i sostenible per tots
El nostre client ideal és, per tant, no només un client sinó un veritable soci en aquesta missió. Algú amb qui gaudim del dia a dia, creant valor junts.
Recordem que la sostenibilitat afecta als àmbits social, ambiental i econòmic. I per tant és, també, buscar un rendiment i resultats en tots els projectes, per a totes les parts. Però essent feliços i guanyant tots.
Busquem
Organitzacions i individus conscients
Aquells que valoren la transparència, l'innovació, i la responsabilitat, i estan compromesos amb la sostenibilitat i el benestar col·lectiu. També en el dia a dia a la feina.
Hem de dir que tenim la sort de coincidir amb molts dels nostres clients en aquesta visió. La majoria són gent que té un producte o servei que dona utilitat a la societat, incloent al teixit empresarial. Si a més, coincidim en valors, sumarem més potencial i farem màgia.
Parlant clar, organitzacions, equips i persones que ens facin fàcil el dia a dia, amb igualtat, consciència i que tinguin ganes de sumar en felicitat.
Clients que estimin el seu projecte i el vulguin veure créixer
Nosaltres ens involucrem i proposem el millor per a tot el que fem. Esperem el mateix de l'altra banda. Això implica escoltar, informar-se, comparar, valorar tot el que inclou una proposta i apostar realment per l'impuls del projecte i el seu impacte. Amb ganes, il·lusió, igualtat, respecte, etc...
Que entenguin i donin importància al marketing, que valorin el canal internet
Algú que ens demana treballar junts posant tot de la seva banda, començant per il·lusió i motivació; per ajudar a la seva empresa a aconseguir els seus propòsits. Això se sumarà als nostres propòsits i junts podrem gaudir de les possibilitats, execució i resultats. Estarem tots desplegant el millor de nosaltres mateixos.
Per contra, se'ns fa difícil assimilar que una empresa que té 20-40 treballadors, ens demani una web "senzilleta", o que ens digui que fer-hi un SEO no és necessari. En casos com aquests no veiem que el client doni un valor a la seva imatge a internet. I som sincers, costa més donar-hi importància nosaltres i retro-alimentar-nos la motivació.
En aquests casos, no veiem que puguem arribar a assolir el nostre PERQUÈ treballant junts. No per una qüestió dels diners que cobrem, més aviat per una qüestió que minusvaloració del canal internet.
Des d'aquest punt de partida de pobresa de intenció, els resultats no seràn ideals. I no podrem desplegar cap dels nostres PERQUÈ o COM fem les coses.
Empreses petites i ONGs (o similars)
Seguim amb la qüestió anterior però centrat en pressupostos més baixos.
Naturalment entenem que microempreses o organitzacions sense ànim de lucre no tenen la potència econòmica per fer grans acccions. Sabem que és un esforç per ells qualsevol inversió. Així que no dubteu que hi posarem tantes ganes i energia com amb un projecte molt més gran. Us ho mereixeu.
Insistim, no és una qüestió de diners sinó de esforç, energia i recursos no sempre econòmics) que es destinen al vostre projecte a Internet.
Que tinguin una actitud de treball en equip, igualitària i respectuosa
En aquesta web (i les nostres) trobareu declaracions de com volem treballar en equip, quins propòsits de respecte mutu apliquem, amb quines intencions reals d'empatia i benefici mutuu treballem.
Busquem reciprocitat en això. Perquè creiem que un projecte ha de ser win-win real des de la igualtat en quan a tot. Només així pot funcionar per aconseguir el màxim resultat; només així aconseguirem ser més feliços a tots i treiem el millor de tots nosaltres.
Quan això passa notem una energia d'equip i de comunitat tot i no pertanyer a la mateixa empresa: sumem per a un objectiu comú des d'una perspectiva poderosa.
Parlant clar
Una relació empresarial és també una relació entre persones, i per tant és com tota relació: com una de parella o familiar.
Hi ha d'haver empatia, comunicació, ganes de que a l'altre li surti bé les coses, respecte, etc...
Però també hi ha d'haver, dins les diferències, uns objectius comuns, una il·lusió.
També cal cuidar les relacions i això depèn de totes les parts. Responsabilitzant-se cadascuna del que li correspòn per arribar als objectius comuns. Sense judicis ni culpes, sense assenyalar. En tot cas, proposant millores, amb crítiques constructives per trobar solucions i ajudant a l'altra part a treure el millor de si mateix.
Així es construeixen les millors relacions: fidels, compromeses i duradores. I rentables !
Ètica global
Dins els ODS i altres directius com BCorp hi ha definicions ètiques, basades principalment en els drets humans.
No treballarem en projectes que no compleixin alguna d'aquestes directrius. Especialment en quan a discriminació i activitats delictives o poc ètiques.
En general buscarem clients i altres stakeholders que generin valor a la societat. No que busquin un benefici buit que només doni retorn econòmic a l'empresa. Alguns exemples:
- Banca i finançament no ètics
- Apostes
- Criptomonedes
- Armes
- Qualsevol que inclogui missatges de discriminació
- Alcohol i altres drogues fins i tot legals
(en deselvolupament)
I extenem això a la resta de relacions professionals que tenim
Col·laboradors amb visió a llarg termini
Partners que entenen la importància de l'impacte positiu, més enllà del benefici immediat. I per això portem 15 anys de mitjana treballant amb la nostra xarxa.
Agents de canvi
Persones, organitzacions i empreses que veuen l'empresa com una plataforma per a la transformació positiva, disposades a ser part d'una comunitat que promou millora contínua, respecte mutu, i benefici compartit.
Veieu Relacions i voluntariats amb entitats conscients