1. Principal
  2. PERQUÈ, COM, QUÈ
  3. ☆ QUÈ oferim, què fem, què tenim per assolir la missió

☆ QUÈ oferim, què fem, què tenim per assolir la missió

Iniciant la reflexió des del PERQUÈ, la nostra missió com a empresa, detallem QUÈ farem per arribar-hi. 

Per començar, recordem quin és el nostre PERQUÈ.

"Fer un món millor, més feliç i sostenible per tots"

 

Des de la simple lectura, certament, sembla utòpic, poc assumible

Però és després de la reflexió i el treball profund de per aconseguir un llistat de COM ho podem aconseguir que se'ns obre un camí, real, per arribar a accions més concretes

Com que ja tenim definits el PERQUÈ i el COM, iniciem un nou procés de reflexió profunda, d'autoconeixement organitzatiu i de compromís per a identificar els QUÈ.

QUÈ oferim, fem o tenim per assolir el nostre PERQUÈ

Amb aquesta pregunta i treballant en accions concretes, obtenim un bon llistat, en constant revisió i evolució.

Un mapa, un camí. Una relació de compromisos, d'accions realitzables i realitzades, mesurables i validables de QUÈ farem per arribar a aconseguir-ho.

Establir compromisos i vincles amb entitats conscients i sostenibles.

Per aprendre, per estar en un ambient adequat, per fer-hi relacions sanes, per sumar-nos al canvi conjunt. 

Ara mateix ja estem en contacte per formalitzar :

Oferir resultats palpables (gràcies a la felicitat).

Continuem insistint en tots els PERQUÈ -> COM -> QUÈ definits, amb ells com a aliats els resultats palpables no s'aconsegueixen únicament a través de l'èxit financer o el compliment d'indicadors de rendiment; s'aconsegueixen també quan es promou la felicitat de tots els implicats, es mou energia en un sentit positiu i ens enfoquem al bé comú.

Inspirar felicitat no és només bo pel benestar emocional, sinó que també és un motor per a la creativitat i la productivitat.

Un entorn de treball positiu, amb tots els implicats posant intenció, facilita una millor presa de decisions. També potencia la lleialtat i implicació tant dels clients com dels membres de l'equip; mentre obtenim millors resultats, per tots

Mantenir, i oferir, un Equip sòlid amb talent i valors.

Un equip feliç és sinònim d'un equip compromès; i aquest compromís es tradueix en innovació, millora contínua i, per tant, en el triomf sostingut de l'empresa.

Tenint aquesta certesa i tots aquests "QUÈ fem", podem afirmar que tenim un equip feliç i que genera millors resultats.

Portem 15 anys (de mitjana) treballant junts, adaptats als nous temps i en diferents projectes empresarials. Ara més units que mai.

I si portem tot aquest temps junts és perquè la cosa funciona, perquè hem viscut prous èxits, i experiències no tant positives, com per a estar segurs que junts som forts, ens ententem i seguirem així per molts anys. Sobretot, després de contrastar els nostres valors i posar-los en comú. Si hem superat això, ara que sabem ón anem junts, ho podem superar tot.  

I en aquest camí treballem i seguim per a mantenir aquesta cohesió i poder sumar talents per a oferir-los al món. 

Demanar i analitzar valoracions dels projectes realitzats.

Convidant als clients (i altres implicats) a una participació activa en el procés d'avaluació ; així obtenim informació valuosa que ens permet identificar tant punts forts com àrees de millora. 

D'aquesta manera, també consolidem la fidelitat dels nostres clients i potenciem la innovació obrint nous camins per a l'excel·lència en el servei. 

Gràcies al feedback rebut ens mirem al mirall i sabem què podem millorar. I quan aconseguim una evolució professional (i personal), ens sentim encara més feliços que abans. 

Publicar el nostre PERQUÈ -> COM -> QUÈ a la web i resta de canals.

Difondre El nostre PERQUÈ (i COM i QUÈ) és fonamental per construir i mantenir una identitat corporativa sòlida i transparent.

En primer lloc, la difusió ens ajuda a mantenir la nostra autenticitat i coherència.

També ens ajuda a crear vincles més forts amb clients, col·laboradors i la comunitat en general, atraient a aquells que ressonen amb els nostres valors i missió.

Paral·lelament, al fer públic aquest nucli de creences, establim una narrativa que s'allunya de la promoció purament comercial i ens compromet com a entitat, i persones, vers un propòsit clar.

Aquesta mateixa web és una prova de les accions que apliquem per asconseguir aquest propòsit.

Així facilitem que tots els implicats ho puguin consultar, validar, veure si coincideixen i donar-nos l'alerta quan ens hem desviat del camí. 

Adquirir eines "número 1". Potents, eficients. I compartir-ho.

Investiguem constantment per localitzar les millors eines, les n.º1. 

L'adquisició de les eines guanyadores ens serveix per a equipar l'empresa amb les millors innovacions i els millors recursos per al desenvolupament eficient de les tasques. 

Publicar El nostre inventari d'eines n.1 ens ajuda en molts aspectes i aporta valor a la societat. Entre altes, ens permet evidenciar la intenció d'innovar i perseguir l'excel·lència, ser transparents.

Alhora també compartim aquest coneixement per si alguna eina pot ser-vos útil.

Finalment, us hem de confessar que ens apassiona evaluar eines, veure com aplicar-les, com millorar els processos. Gaudim moltíssim aplicant-les i veient millorar com treballem. 

Per a les eines sense substitutiu OpenSource, garantim que la selecció es basa en criteris d'optimització de costos i adequació a les necessitats específiques dels projectes, sempre amb l'objectiu de proporcionar la millor relació qualitat-preu als nostres clients.

Treure al mercat una assessoria gratuïta de marketing digital: Talents.cat

I ja la teniu disponible : visita TALENTS.CAT

Es tracta d'oferir 5h d'assesoria gratuïta (3h en reunió, 2h en treball intern).

Per a qualsevol empresa compromesa en impulsar el seu projecte.

Per vulgui resoldre dubtes, crear un pla de treball, descobrir les oportunitats que ofereix el marketing digital o simplement obtenir un petit mapa de recursos per al seu cas, entre altres motivacions relacionades en donar a coneixer la seva proposta empresarial.

ÉS UN SERVEI GRATUÏT i SENSE ÀNIM DE LUCRE.

Sense trampa, des del nostre PERQUÈ de "fer un món millor", en aquest cas a través de formar i empoderar la societat, l'economia

No hi ha contactes posteriors, no guardem les dades, no demanem res més que compromís. I un parell d'enquestes per a fer bé l'assessoria i analitzar si estem complint la nostra missió. 

No sabeu la il·lusió que ens fa haver-lo obert i dedicar-hi temps.

Ho diem de tot cor, perquè sabem que passen coses molt maques.

Donar servei de màrqueting digital segons les teves necessitats. A mida.

En els darrers 20 anys hem fet quasi de tot en projectes de màrqueting digital, de tots els tamanys. Però recorda que El PERQUÈ ho fem, és el més important.

Si necessites una web, vendre amb email marketing, t’han hackejat la web, vols fer un vídeo, necessites programació a mida, fer eCommerce, mostrar-te a xarxes… estem aquí, a punt per sentir el que necessites.

Ens dediquem a això i omplim la cistella de la compra gràcies al nostre esforç i expertise; duem a terme projectes de marketing digital

No només aconseguim objectius, sinó que també creem un impacte positiu al nostre entorn, que ressona més enllà dels nostres cercles; gràcies a aquesta connexió profunda amb els nostres propòsits.

Crear i oferir productes útils, necessaris, clars, transparents.

Hem treballat amb l'experiència de milers de pressupostos a les esquenes per simplificar el processos d'explicació, informació, decisió i pressupost.

Oferim uns productes demandats, necessaris per potenciar i assegurar un dels actius més importants d'un negoci: la presència i reputació a internet. Un canal esencial i desaprofitat molts cops

Els nostres productes són una extensió dels principis fonamentals de l'empresa: utilitat, necessitat i alineament la Missió corporativa i personal.

Cada producte o servei que oferim ha estat dissenyat tenint en compte la millora contínua i l'impuls de l'èxit dels nostres clients, de la resta de la societat i de l'economia. 

I sinó t'encaixen, explica'ns la teva necessitat i veiem què fem.  

Publicar a la web i a xarxes CONEIXEMENT.

Publiquem periodicament articles divulgatius útils sobre márqueting, empresa, eines ... per a tothom. A tot arreu on puguem. 

També tenim previst fer conferències a diferents audiències.

Fins ara les hem fet, també hem impartit milers de cursos, però sempre ha estat en un marc professional, que seguirem mantenint.

Ara però, obrim la porta a fer-ho desinteressadament si ho creiem positiu per la societat. Tens alguna idea?  

Es tracta de crear un diàleg bidireccional amb els nostres clients i la societat en general, on no solament compartim la nostra expertesa i assoliments sinó que també ens obrim a aprendre de l'entorn que ens rodeja.

Al mateix temps, nosaltres com a empresa ens transformem en un referent de confiança i de qualitat en el nostre sector, construint una relació sòlida i de llarg termini amb els nostres públics.

Fer voluntariat corporatiu.

Per experiència sabem que aportar el temps o recursos de la nostra empresa a una causa ens genera benestar personal.

És interessant moure energia en una direcció positiva ja que així passen coses bones: a nivell empresarial, de la societat, de medi ambient i personal.

És per això que intentem buscar projectes, institucions o altres entitats, normalment sense ànim de lucre, en els que aportar el nostre granet de sorra. En principi no acceptem peticions, ens guiem pel nostre cor i què ens ressona. Però si tens una idea, en podem parlar.  

Pots consultar el document Relacions i voluntariats amb entitats conscients i solidàries

Fer voluntariat personal.

Gran part dels membres de l'equip, i tots els responsables, fan aportacions a la comunitat individualment en el seu temps lliure.

En diferents formes, ja sigui dedicant temps a diferents entitats, directament impulsant alguna acció o en forma de donació. Des de treballs forestals a suport a la gent gran, passant per dedicació a entitats de protecció dels animals o la natura, entre altres. 

És una acció personal i no en fem massa difusió. Però fent-ho, potser inspirem a més gent a sumar-se al voluntariat.

Un consell: si et trobes estancat al teu cercle, desmotivat, fent sempre el mateix... prova un voluntariat. Obriràs una porta que et durà moltes experiències, obertura de ment i pau.

Pots consultar el document Relacions i voluntariats amb entitats conscients i solidàries

Definir una política laboral de respecte i conciliació.

La nostra "Política de Conciliació Laboral" s'aligna amb els valors de sostenibilitat, respecte i millora comunitària.

Promou un equilibri entre la vida laboral i personal, essencial per al benestar del nostre equip i entorn laboral.

I sí, tu proveïdor, col·laborador o client, també et mereixes aquest respecte i cura. 

Aquesta guia no només millora la satisfacció i productivitat de l'equip, sinó que també repercuteix positivament en la societat, fomentant entorns de treball més saludables i sostenibles.

Cuidem el benestar humà i la sostenibilitat, afegint valor a la nostra proposta global. Per a la felicitat de tots.

Formació i aprenentatge continuats.

Us recomanem consultar el nostre pla de formació per aquest any i passats.

Per transparència i demostració d'aquesta cerca del nostre PERQUÈ, la nostra missió. Creiem fermament en la formació continua que ens empodera, dona recursos i capacita per a donar el millor de nosaltres mateixos, de la millor forma i amb consciencia. I això ens fa sentir plens i més feliços.

Però també volem compartir coneixement, i mostrar-vos les formacions fetes / planificades perquè potser us són útils, inspiren o criden. 

Totes són força interessants i estan alineades amb els valors de l'empresa. A nosaltres ens fa més feliços i plens. 

Desplaçaments amb vehicles unipersonals o elèctrics.

Tot i que hem reduït els desplaçaments any a any, ens omple el cara a cara i el contacte humà.

Potser amb la reducció de desplaçaments, i potser per la pandèmia, ens hem convertit en éssers de despatx o casa, amb relacions només a través d'una pantalla. I en part dels nostres principis també està el mantenir relacions enriquidores, que ho són més si ens veiem.

Ara bé, quan ens hem de desplaçar ho fem en transport públic (p.e. molt a Barcelona), vehicles unipersonals (moto) o en vehicle elèctric.

Somiem amb deixar de veure les entrades de qualsevol ciutat mitjana col·lapsades de cotxes amb emissions contaminants i tots en una atmòsfera de ràbia i nervis. En vehicles de un sol ocupant.

Intentem-ho tots en la mesura que puguem.  

Teletreball, coworking i despatx .

És cert que ens agraden molt les relacions humanes però també és cert que treballar en remot o aprop de casa té beneficis tant per la conciliació com per l'estalvi en desplaçaments. I a molts altres nivells. 

Per això fem teletreball uns dies a la setmana.

També tenim un despatx a Mataró amb el que estem compromesos amb la reducció d'emissions any a any.

I estem en un coworking a Sabadell - amb delegacions a Barcelona que aprofitem molt - per a la compartició de recursos i estalvi de tot tipus. A més de tenir bones relacions.  

Cada ubicació amb els seus pros que aprofitem al màxim, i contres que intentem minimitzar.

A alguns membres de l'equip els fa feliços una cosa i a d'altres una altre.

Però en realitat, en la diversitat d'experiències tenim una gran font d'inspiració i satisfacció. A ningú li agrada la rutina :)

Pla d'RSC, OBS, mapa de materialitat i planning anual d'actuacions.

Ara mateix (març 2024) estem treballant en els processos i relacions que ens permetran definir tots aquests documents formalment.  Ja en podeu veure molts enarticles d'aquest portal, especialment en aquest QUÈ. Però també en tots els continguts a la secció "Transparència, polítiques i coneixement compartit". 

Pensavem en crear un sol document en PDF que aglutini la nostra política de sostenibilitat, consciència, propòsit, RSC, OBS, etc.. Tot el que estigui reacionat amb la consecució del nostre PERQUÈ.

Però, qui avui dia es llegeix un document de 40-60 planes? Potser només t'interessa saber quines eines usem o quina política de relació amb el client tenim.

Així que properament crearem un petit resumde tot en PDF per enviar a tothom amb qui tinguem relació i oferirem des d'allà opcions per a aprofundir en l'aspecte que a cadascú l'interessi.

Però si el que vols és conèixer tots aquests valors, missió, compromisos, polítiques, nivell de sostenibilitat, etc.. AQUEST és el millor lloc. Aquest mateix portal.

Aquesta plataforma / web és fàcil d'actualitzar, fàcil de consultar, compartible, proporciona sense decoracions innecessàries (mòbil)...

Aquest és un mitjà ideal per a la consulta del coneixement, transparència i accions que oferim / duem a terme per a assolir el nostre PERQUÈ

Mesurar la salut laboral, i actuar sobre els resultats, amb enquestes per l'equip.

Per analitzar com està cadascú: si ens cal un canvi, si algú altre de l'equip pot ajudar, si estem feliços, si cal revisar algún dels nostres propòsits o actuacions, etc.

Intentarem fer-les mensuals i veurem si és assumible i útil. Si no ho és, reformularem el procés o la freqüència. I en publicarem els resultats a la Política de salut laboral i sostenibilitat

Amb la informació que obtinguem verificarem que no ens desviem dels nostres PERQUÈ o COM, assegurant-nos que cada passa donada estigui en consonància amb la nostra missió i valors.

Oferir preus d'eines n.1 a preus per sota de mercat o gratuïtament (-400€)

Els plugins "free version" i les eines en la seva versió "start for free" no ofereixen les funcionalitats i suport que una alta excel·lencia requereix. A més fan que hagi de treballar el doble per aconseguir un resultat igual o pitjor que comprant la versió de pagament. 

Cert que si compres totes les eines per cada projecte surten costos de 400€ o fins a 800€ anuals. Evidentment no fem ni considerem ètica la pràctica de posar un plugin de pagament i desentendre'ns de la renovació. 

Amb aquest dilema en ment és ón, ja fa 3 anys, vam decidir buscar una solució i vam invertir en els plans d'agència que aquestes eines ofereixen. Així s'obté un preu per unitat molt més ventatjós.

Així podem oferir-vos un preu més baix (un 50% aprox) o fins i tot incloure gratuitament algunes eines imprescindibles al contractar l'imprescindible "Updates i control bàsic Wordpress". 

Les eines gratuites, estan incloses als productes de manteniment. Són eines tant necessaries com el constructor visual Divi, WP-Rocket, Gravity Forms, RankMath SEO, Getterms (legalitat) i altres. Destacant el WMPL, per fer wordpress multillenguatge i que per si sol són 99$ per any.

Un estalvi de 400$ anuals, ¡ inclosos al manteniment web més bàsic (Updates i control) que té un preu anual per sota d'aquests 400€ !  

Així ho fem fàcil tot. No més wordpress desactualitzats, insegurs, problemàtics. També evitem factures de petits imports que només entorpeixen la nostra activitat. 

Si calcules, el preu del pla de manteniment web més baix ja està pagat amb les eines incloses. 

No venem les eines a no clients o ex-clients sense relació. No surt a compte a cap de les parts creuar-nos factures, negociacions, pressupostos, etc... per estalviar 30€ o 200€ anuals. 

Recordeu que valorem i cuidem les relacions profitoses, amables, conscients i amb ganes compartides de donar importància a la cura del projecte i la seva evoució.

Per desenvolupar dins d'aquest portal : impartir classe gratuïta "Màrqueting digital bàsic per a emprenedors" del grup de classe "Kuestiona Máster Propósito", traduïr "strings" de documents legals del plugin Complianz al Català. 

I no menys important, fer difusió accessible de tot això.

Som transparents en la consecució d'aquests QUÈ i en aportar tot el valor que puguem. 


T'ha interessat l'article